Tandplejen har digital tidsbestilling

Forældre i Varde Kommune kan booke tid til tandundersøgelser på nettet, når det bliver tid til, at deres børn skal have deres tænder undersøgt.

Tandplejen i Varde har et online tidsbestillingssystem. På siden kan børn og forældre i Varde Kommune booke og flytte tider til undersøgelser hos Tandplejen, se journaler, opdatere helbreds- og kontaktoplysninger samt mere.

Let at bestille tid

Der er fordele for både Tandplejen og forældrene ved at skifte telefonen ud med nettet, når der skal bestilles tid til tandeftersyn.

– Ved at vi sætter strøm til tidsbestillingen, bliver det nemmere for forældrene at booke tid. De kan bestille tid til tandeftersyn, når det passer dem hjemme i sofaen frem for at skulle fange os i åbningstiden.

– For os letter systemet administrationen og er i tråd med Varde Kommunes store fokus på digitalisering, siger Berit Østergaard Nielsen, som er leder af Varde kommunale Tandpleje. 

Større åbenhed og effektivitet

Med den digitale løsning får børn og forældre også let adgang til de oplysninger, Tandplejen registrerer om barnet. Systemet gør nemlig, at børn og forældre kan se det, vi skriver i journalerne. 

Børn og forældre har derudover direkte adgang til at ajourføre børnenes helbredsskemaer, så Tandplejen har alle de oplysninger, som skal til, for at vi kan give den bedst mulige tandpleje.

Fakta

Det er kun muligt at booke og flytte tider til undersøgelser. Tid til at få lavet huller eller andet aftales på klinikken. Børn og forældre kan kun booke tid, hvis de først har fået en besked om, at det er tid til et tandeftersyn.

Det nye system sender beskeder og remindere på sms, hvis børn og/eller forældre har oplyst deres mobilnumre.

Du finder et link til Tandplejens tidsbestillingssystem på forsiden af Tandplejens hjemmeside eller på
booktandplejen.vardekommune.dk