Tandregulering

Her kan du læse mere om tandregulering. Tandreguleringsklinikken i Varde er ferielukket fra og med mandag d. 8. juli til og med onsdag d. 31, juli. Begge dage incl. Ved akut behov for hjælp til tandregulering , er vores klinik i Esbjerg åben alle hverdage ml. kl. 8 og 10. Jyllandsgade 79 C. 6700 Esbjerg. OBS:  Nødpatienter i sommerferien skal ringe til Esbjerg for at få en tid på telefon nr. 7613 1480

Orthodontist hands placing braces on woman teeth.

Tandregulering

Hver gang barnet er til undersøgelse, vurderer vi tændernes frembrud og tandstillingen. Ved større afvigelser vil barnet blive henvist til vores specialtandlæge. Alle børn i 4.- 5. klasse vurderes med henblik på evt. tandregulering.

Hvis specialtandlægen vurderer, at det er nødvendigt at rette tænderne, bliver både I forældre og jeres barn indbudt til møde, hvor vi taler om behov og behandlingsmuligheder. Det er jer som forældre, der sammen med jeres barn beslutter, om I vil takke ja til behandling.

Der tilbydes kun tandreguleringsbehandling efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Varde Tandpleje kan derfor ikke tilbyde at rette tænderne, hvis problemet er rent kosmetisk, eller hvis tandbørstningen ikke er god nok. Tandregulering i Varde Tandpleje foregår på klinikken i Lerpøthus.

AdobeStock_493015081